Bettingtips för fotboll

fotboll bettingFör dig som vill bli mer framgångsrik i ditt bettande kan det vara en bra idé att se till spelandet över tid istället för till de enskilda vinsterna och förlusterna. Framgångsrika bettare som försörjer sig på att tippa är normalt väl insatta inom ett visst område, t.ex fotboll och lyckas därför gå plus över tid, även om de råkar ut för enskilda förluster då och då. Vårt främsta speltips är att du riktar in dig på ett litet avgränsat område och ser till att bli riktigt väl insatt. Om du till exempel väljer Champions League gäller det att följa nyheterna, sätta sig in i historiken, hämta information från många olika källor, och så vidare. Att göra detta för flera olika ligor eller till och med för flera olika sporter kan snabbt bli överväldigande, så att välja ett litet område är att föredra. Om du känner att du har tid och energi över när du börjat gå plus över tid inom ditt valda område kan du gradvis utöka med fler. Låt inte kortsiktiga uppgångar lura dig, utan vänta tills du verkligen kan se att du har gått plus under en lång period.

Ha koll på ditt spelande

För att ha koll på sitt spelande bör man föra detaljerad statistik över satsningar, vinster och förluster. Det finns särskilda program man kan använda, men ett helt vanligt kalkylblad i datorn kan man också komma långt med. Om man inte för statistiskt är det lätt att minnas fel. En optimistisk person kommer att tro att spelandet går bättre än vad det gör, medan den negativ person kommer att minnas alla förluster och glömma bort vinsterna.
För att ytterligare hålla koll på hur spelandet går bör man ha ett separat bankkonto där man kan sätta in sina spelpengar om man av någon anledning vill ta ut dem från spelkontot hos spelsajten / vadslagningsbyrån. Hos flesta internetbanker är det enkelt att skapa ett nytt separat konto så att ens spelpengar inte behöver blandas med den vanliga hushållsbudgeten.

Håll spelkontot stabilt

Att ständigt bränna sina vinster så snart de trillar in är inte en bra idé för den som vill gå plus på sikt, utan låt dem bygga upp en buffert åt dig så att du klarar dig genom förlusttyngda perioder. Det är också mycket skönt att veta att de pengar man förlorar är pengar man tidigare vunnit, inte pengar som tagits ur hushållsbudgeten. När man satsar gamla vinster är det enklare att hålla huvudet kallt och se rationellt på situationen.
Ett annat viktigt speltips är att ha konton hos flera olika spelsajter online. På så vis kan du alltid välja den spelsajt som erbjuder dig bäst odds för den satsning du vill göra, och du får också ett större utbud när du är på jakt efter extra förmånliga satsningar. För att underlätta jämförelser finns det särskilda sajter som specialiserar sig på att samla in odds från massor av olika spelsajter och lista dem. Det finns inte någon jämförelsesajt som har tillgång till odds från 100% av alla tillgängliga spelsajter, så ta gärna en titt på flera stycken innan du bestämmer dig för vilken spelsajt du ska satsa hos.

Nu när du förmodligen har mer koll på betting och förhoppningsvis en sund inställning till det, så kan du lära dig mer genom att kolla speltips på Spelaspel.se. Där finns all information du behöver för att komma igång med ditt spelande på bästa sätt.